Random Post: get_results("SELECT ID,post_title,guid FROM $wpdb->posts WHERE post_status= \"publish\" ORDER BY RAND() LIMIT 1"); $p=$post[0]; echo ('' . $p->post_title . ''); ?>
RSS .92| RSS 2.0| ATOM 0.3
 • Home
 • Lenker
 • Om bloggen
 •  

  Hurra for det nye Realfagbiblitoteket!

  Vi iler til og gratulerer det nye Realfagbiblioteket i Vilhelm Bjerknes’ hus i Oslo!!!

  Med Donald- og Lego-samling, samt pub i kjellar og komande kaffibar må vi nok berre bite i graset og innrømme det, dei er truleg det mest kule realfagbiblioteket i landet. Nett no. Vi får satse friskt og iherdig på at dette rettar seg opp når vi (om vonleg ikkje for lenge) pakkar bøker og wireless og flyttar tilbake i Realfagbygget. I mellomtida kan vi la oss inspirere av opnings-festivitasen på Blindern. Eg innrømmer gjerne at eg aller helst skulle vore der på onsdag og fått med meg Stephen Pinker sitt foredrag, men truverdige kjelder melder at det opne arrangementet onsdag blei verdsett av inviterte lektorar og elevar.

  Og Pinker-foredraget,  det ligg ute på nettet. Les elles alt om flytting og arrangement på UB-tinget: Bilde frå arrangementet kan du også finne her 🙂

  2 svar til “Hurra for det nye Realfagbiblitoteket!”

  1. Frittgåande bibliotekarar er flott, og eg innrømmer å vere *litt* misunneleg. Men vannloppesex var det kanskje, sidan det blei Daphnia av det? Vi på UBBRB får hoppe etter Wirkola, tenke marint og sjå om vi ikkje kan invitere litt rauåte til hyggestund i biblioteket. Om ikkje vi for å toppe det må bevege oss litt oppover i næringskjeda. Skrei, kanskje?
   😉

  2. Live Rasmussen sier:

   Takk for det! Nå er vi på dag to med ordinær åpning. Frittgående og mindre frittgående bibliotekarer i aksjon på mange plan og mange folk som har tatt huset i bruk. I går fikk vi forresten bibliotekfødte Daphnia magna etter hoppekrepssex forrige onsdag. Så vi er nok de kuleste. Enn så lenge ;-D

   hilsen Live

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert.