Random Post: get_results("SELECT ID,post_title,guid FROM $wpdb->posts WHERE post_status= \"publish\" ORDER BY RAND() LIMIT 1"); $p=$post[0]; echo ('' . $p->post_title . ''); ?>
RSS .92| RSS 2.0| ATOM 0.3
 • Home
 • Lenker
 • Om bloggen
 •  

  UBtinget

  Halvor har funnet oss!
  http://ubtinget.wordpress.com/2011/02/07/bloggenytt-fra-trondheim-og-bergen//

  Aud

  15 svar til “UBtinget”

  1. aud g sier:

   Markus skriver: «Det jeg mener å si, er at konseptet blogging er åpenhet (sosialt). Jeg ville med andre ord ikke valgt blogg som verktøy for intern informasjon og kommunikasjon.» Men, mener du at man ikke skal være åpen i den interne informasjon og kommunikasjon?

  2. Halvor sier:

   Nå blir dere enda mer synlig – ligger henvisning blant andre sentrale blogger på UBtingets førsteside: http://ubtinget.wordpress.com/

  3. Sigrun sier:

   .. høres mistenkelig ut. Men når jeg sjekker så ligger den nye kommentaren din i en kategori som heter «pending», av en eller annen grunn jeg ikke vet!

   Iallefall er vi mer åpne enn jeg var klar over, for jeg får også treff i Google når jeg søker på oss nå, det fikk jeg ikke før.

   Svenn: Ja, de SKAL ikke selvsagt. Det er frivillig.

  4. Markus sier:

   Jeg modererte (og forklarte) min første kommentar, men den er ikke kommet med. Hmm …

  5. Svenn sier:

   Kunnskap bør deles på flest mulig. Jeg tviler likevel på at hele verden kommer til å lese denne bloggen.

  6. Markus sier:

   Beklager, den forrige kommentaren min så litt muggen ut på trykk 😉 Det jeg mener å si, er at konseptet blogging er åpenhet (sosialt). Jeg ville med andre ord ikke valgt blogg som verktøy for intern informasjon og kommunikasjon. Når det er sagt, synes jeg http://kunnskapsdeling.w.uib.no/ ikke har det minste vondt av å se dagens lys.

   Veileder for bruk av sosiale medier i offentlig virksomhet: http://www.difi.no/sosiale-medier/veileder-i-sosiale-medier

  7. aud g sier:

   Og når jeg først er i gang: Bloggen er også åpen på den måten at alle på UBB kan få skrivetilgang til bloggen ved å henvende seg til en i redaksjonen.

  8. aud g sier:

   Hei, bloggen er ikke helt åpen, i hvertfall ikke i teorien, siden innholdet ikke skal være søkbar i Google. Men den er åpen på den måten at alle kan lese innleggene, og komme med kommentarer. Og det er fint.

  9. Markus sier:

   Hvis man skal holde kunnskapen hemmelig, bør man velge andre å betro seg til enn åpne blogger. Et søk på kunnskapsdeling i Google gir treff. Slenger herved ut en brannfakkel: https://intranett.uib.no

  10. aud sier:

   Bare positivt at verden rundt kan lese. Vi skriver jo under med fornavn. Ingen grunn til bekymring, all den tid vi er rimelig saklige.

  11. Sigrun sier:

   Ingen som tviler på at det var i beste mening og at du ville gi oss litt pr 🙂

   Spørsmålet blir bare om terskelen nå føles for høy, kanskje og kanskje ikke, det blir jo litt annerledes når hele verden skal lese det man skriver selvsagt. Noen andre som har noen mening om det ?

  12. Halvor sier:

   Tok en analog tur til Bergen. Og der lå bloggen.

  13. aud g sier:

   Ja, et krisemøte!

  14. Sigrun sier:

   ooops ooops. hvordan klarte han det. ..

   Trenger vi et møte i redaksjonsgruppa?

  15. Halvor sier:

   🙂

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert.